Основен ресторант

Основен ресторант

Изцяло реновираният основен ресторант ще ви посрещне с модерната си визия в просторна светла зала, с маси, разположени в различна конфигурация и разнообразни места за сядане. Ще се радваме да ви посрещнем и обслужим в разширената основна зала с достатъчен брой места и чудесна климатизация, както и откритата тераса за гостите, които предпочитат да се хранят навън, с изглед към парка, басейните и пързалките. Закуска, обяд и вечеря поднасяме като бюфет, разделен на няколко секции: · студен бюфет със свежи салати и интересни предястия; · топъл бюфет с няколко секции за предястия и основни ястия, както и две станции за открито приготвяне на храна. · вегетариански бюфет; · детски бюфет. . богат бюфет с плодове и десерти, голяма част от които са приготвени от майсторите- сладкари на хотел Лагуна парк. В добавка се сервират супи, хляб и хлебни изделия. Менюто включва ястия от европейската кухня като цяло. Всяка вечер в добавка към ястията от европейската кухня нашите майстори-готвачи предлагат и ястия от българска, азиатска, ориенталска и средиземноморска кухни. На разположение на гостите са и всякакви видове напитки: алкохолни, безалкохолни, топли - разположени в двете станции за напитки. Усмихнатият персонал на ресторанта ви посреща за: · закуска от 07.00 до 10.00 часа; · обяд от 12.00 до 14.00 часа; · вечеря от 18.00 до 21.00 часа.
Заведения
Заведения
Лоби бар

Лоби бар

Лоби барът се намира на партерния етаж в основната сграда. Той заема просторното фоайе преди рецепцията. Решен е в небрежно елегантен стил – кожена мека мебел, малки масички, вази с естествени цвята за украса и много зеленина в цялото помещение. Контрастът между цветовете в интериора внася нотка на забава в класическия вид на лоби бара.
Заведения

Разнообразното и качествено меню е приоритет на екипа на хотел Лагуна парк. Знаем, че вкусните ястия са важни за веселото настроение на вашата компания. Съобразили сме, че децата са малко по-капризни и имат нужда от разнообразна и здравословна храна. Не сме забравили и за напитките.
На територията на хотела за вас работят : основен ресторант, лоби бар, бар басейн при аквапарка, бар басейн релакс зона, снек / тематичен ресторант.

Бар басейн анимационна зона

Бар басейн анимационна зона

Точно до основния басейн, където през лятото забавленията са в разгара си 24 часа в денонощието, е разположен и примамливият бар басейн анимационна зона. Той има 20 места. В менюто му влизат най-разнообразни коктейли, освежителни местни алкохолни и безалкохолни питиета и топли напитки.
Бар басейн релакс зона

Бар басейн релакс зона

До релакс басейна на хотел „Лагуна парк” е разположен и бар басейн – релакс зона. Дори не е нужно да прекъсвате сладките приказки с приятелите си, само се измествате от шезлонгите на столчетата.
Снек-ресторант

Снек-ресторант

Снек-ресторантът на хотел „Лагуна парк” ще е любимо място на вашите деца, както и на всички, които обичат да си похапват между основните хранения. В неговия бюфет на ваше разположение са вкусни пици, хотдог, хамбургери, дюнери, различни видове салати, сладолед и безалкохолни напитки. До снек-ресторанта може да стигнете по пътеката от страната на терасата на ресторанта. Освен с вътрешна зала, снек-ресторанта разполага и с открита тераса сред зеленина и цветя. Храната за снек бара приготвят нашите майстори готвачи. Продуктите са пресни и доставени от местни производители. Подкрепете се с бърза и вкусна храна всеки ден между 10.00 и 17.00 часа в снек-ресторанта на хотел „Лагуна парк”. Ние знаем колко често се огладнява, когато човек се забавлява.
Тематичен ресторант/хотел Лагуна парк

Тематичен ресторант/хотел Лагуна парк

С удоволствие ви каним да посетите, веднъж по време на престоя Ви, нашия Тематичен ресторант, отворен 2 пъти в седмицата от 18.00 до 21.00 часа. Ще ви е необходима предварителна резервация, която може да направите при входа на основния ресторант, по време на храненията. Тематичният ресторант се намира в същата зала, където е и снек-бара. Може да стигнете до него по пътеката до терасата на ресторанта. В залата ще ви посрещне усмихнат персонал, и ще ви предложи богат избор от вкусни ястия от италианската кухня, разположени на открит показ на бюфета. Ще ви бъде сервирана чаша напитка по Ваш избор, като допълнително имате възможност за неограничен достъп до станцията за напитки в залата.