скрий покажи

За децата

Детски площадки
виж повече »

Детски площадки

На територията на хотел „Лагуна парк” има две детски площадки с люлки, катерушки и всякакви забавления за малки и по-големи деца. Първата е разположена близо до основния басейн, а втората – близо до басейна за релакс.
Детски атракционен център
виж повече »

Детски атракционен център

Детският атракционен център на хотел „Лагуна парк” е истински рай за хлапетата от целия курорт. Входът му е откъм улицата. Могат да го посещават и деца, които не са гости на хотела.
Мини клуб
виж повече »

Мини клуб

Детският мини клуб на хотел „Лагуна парк” е подходящ за момчета и момичета от 4 до 12 годишна възраст. Разположен е във фоайето на хотела, близо до рецепцията и лоби бара. Така сте спокойни за тях и можете да изпиете на спокойствие едно питие в лоби бара, да поплувате в басейна и да се поглезите в спа центъра.
Детски басейни
виж повече »

Детски басейни

Малките гости на хотел „Лагуна парк” могат да се забавляват край и в басейна "Пиратския кораб" – 120 м3, направен специално за тях. Той е разположен близо до основния басейн и парка, така че родителите да имат добра видимост и да не се притесняват.

Знаем, че семейната лятна почивка изисква тънък баланс в отношенията между родители и деца, за да могат всички да отдъхнат и да се забавляват. Затова, освен забавления за възрастните, сме се погрижили и за развлечения за децата. Детски площадки, в близост до басейните, детски атракционен център с лабиринт, батут, люлки, etc., мини клуб и детски басейн с водна пързалка – всичко е  създадено с любов за нашите малки гости.