скрий покажи
Басейни
виж галерия »

Спорт и отдих

Басейни

Морето и плажът са съвсем близо до хотел „Лагуна“, но плуването в басейн и водните забавления доставят съвсем различно удоволствие. Когато почивате при нас, се радвате не само на морските вълни и на дълги разходки по плажа, но и на новия ни аквапарк Aqua club Laguna. Създаден е специално за нашите гости. 

 

В него са разположени: 

основен басейн за възрастни, игри и водна гимнастика, в който да плувате и да разпускате. Той е с площ 200 кв. м, дълбочината му е от 1,20 до 1,50 м. Близо до него е откритият бар, на който се сервират коктейлите, кафе, освежителни напитки. 

 

Атракционен басейн с площ 135 кв. м, дълбочина 1,20 м и 3 пързалки към него: 

Blackhole&Rafting Slide 
Multi Slide с улеи за 4 човека 
Space Boat

 

Трите съоръжения предлагат щури водни забавления и прохлада за малките и големи гости на хотела. (Външни лица не се допускат в аквапарка.) 

 

Детски басейн с пиратски кораб с площ 333 кв. м и дълбочина 40 см. Към него има 4 пързалки, 2 водни оръдия, водна гъба, 6 водни пръстена и делфин душ. Разположен е съвсем близо до басейна за възрастни, за да наглеждате децата и да си почивате спокойно, докато те се забавляват. 

 

Детски басейн „Октопод“ - той е направен специално за най-малките гости на хотела. В центъра му е разположен син октопод – пързалка, която бързо се превръща в любимо забавление на децата. Басейнът е разположен така, че ако не искате да си почивате на шезлонгите около него, да можете да държите под око вашето малко съкровище от релакс зоната.

 

Освен водните забавления и местенцата за почивка и коктейл в аквапарк  Aqua club Laguna се организират и различни анимационни програми за деца и възрастни. 

« назад