скрий покажи

Спорт и отдих

Басейни
виж повече »

Басейни

Морето и плажът са съвсем близо до хотел „Лагуна“, но плуването в басейн и водните забавления доставят съвсем различно удоволствие.
Анимация
виж повече »

Анимация

Анимационните програми на хотел „Лагуна парк” са най-бързият и забавен начин да се срещнете с нови хора и от непознати да се превърнете в задружна компания, готова да се отдаде на щури развлечения.
Амфитеатър
виж повече »

Амфитеатър

Откритият амфитеатър на хотел „Лагуна парк” е магнитът за вечерни забавления. Програмата започва всяка вечер в 21.30 часа. Могат да влязат до 300 човека публика, а участниците във всяко шоу са на страхотно ниво.
Безплатни
виж повече »

Безплатни

Спорт, танци, групови игри, специални забавления и анимации за лошо и дъждовно време, дори уроци по български за чужденци – екипът на хотел „Лагуна парк” е помислил за всичко.

Забавленията са на особена почит в хотел „Лагуна парк”. Три басейна с шезлонги около тях ви мамят да се излегнете, да поплувате или да си вземете коктейл от близкия бар. Специални анимационни програми за деца и възрастни, вечерни шоу програми, различни видове спорт – билярд, мини голф, плажен волейбол,  водни забавления – каквото и да ви хрумне, на ваше разположение е.
Мързелуване и развлечения за цялото семейство – това ви очаква при нас !