Масажи

Масажи

Започнете почивката си с масаж и поддържайте всеки ден приятното чувство за отмора и свежест с помощта на професионалните масажисти, работещи в спа център на хотел „Лагуна парк”.
SPA
SPA
Сауна

Сауна

Прогонете всички тежки мисли и грижи, изчистете тялото си от токсини и се почувствайте отново във форма само след половин – един час в класическата финландска сауна в нашия спа център. Ние в хотел „Лагуна парк” искаме да си починете възможно най-добре, затова и всичко е изпипано до най-малкия детайл.
SPA

Спа центърът на хотел „Лагуна парк” е чудно място за  отмора. Гостите на хотела остават очаровани от обслужването, обстановката, процедурите и най-вече от ефекта, който усещат – прилива на енергия и  добро настроение. Персоналът, който работи в спа центъра ви обгражда с внимание и грижа. Масажите, процедурите и терапиите се извършват от професионалисти с богат опит.
Наслаждавайте се на спа  глезотии всеки ден от 10.00 до 20.00 часа 

 

Турска баня

Турска баня

Отделете време за себе си и за половинката си или вземете приятел и се отдайте на мързелуване в уникалната турска баня в спа центъра на хотел „Лагуна парк”. Тя е с капацитет 2 човека. В нея са съчетани класическия изглед на този вид помещения и новите технологии.
Парна баня

Парна баня

След като сте се забавлявали в някоя от нашите анимационни програми, ходили сте на разходка или сте се събудили след тежка вечер в дискотеката, отидете на парна баня.
Терапии за тяло и лице

Терапии за тяло и лице

Какво по-хубаво от това наред с морските забавления да отделите и малко време за себе си? Отбийте се в спа центъра на хотел „Лагуна парк” и поговорете със специалистите, които работят там.