Стандартна двойна стая

Стандартна двойна стая

Хотел „Лагуна парк” предлага на гостите си отдих в двойна стая делукс. Като настаняване тя е със същия капацитет като двойна стая стандарт – минимум 2 възрастни, максимум 2 възрастни и 2 деца или 3 възрастни.
Настаняване
Настаняване
Студио / Двойна Супириър

Студио / Двойна Супириър

Всеки си мечтае поне веднъж да отседне в романтично студио край морето. Осъществете вашата мечта за бохемска почивка, като резервирате студио в хотел „Лагуна парк”. Петдесетте студиа са обзаведени комфортно, с вкус и внимание към детайла. Освен телевизор с кабелна телевизия, мини бар, климатик и телефон, на ваше разположение е и кът за отдих.
Настаняване

Гостите на хотел „Лагуна  парк” се настаняват в уютни двойни стаи (284), просторни апартаменти (18), очарователни студиа (50) и мезонети (13). Успокояващи цветови решения, гледка към парка или към някой от трите басейна – ще се чувствате чудесно, независимо каква стая или апартамент сте резервирали. Двете сгради на хотела са разделени на блокове – на 6 и на 8 етажа. Бързи, безшумни асансьори ще ви отведат от  общата рецепция до вашата стая. 

 

Апартаменти

Апартаменти

На разположение на нашите гости са 18 просторни апартамента със стандартно разпределение: хол и спалня с врата между тях, баня с тоалетна и тераса. В един апартамент могат да почиват спокойно до четирима души. Цветовите решения са топли, изненадващи с един – два акцента, които придават жизнерадостна атмосфера на стаята. Помещенията са светли, а мебелите удобни. Холът е обзаведен с мека мебел и в него е поставен голям разтегателен диван. В къта за отдих има и телевизор с кабелна текевизия, телефон и мини бар. В
Мезонет две нива

Мезонет две нива

Мезонетите в хотел „Лагуна парк” са общо 20 на брой и се разделят на два типа – мезонет едно и две нива. Осемте мезонета на две нива са предпочитано място от по-големи компании или от семейства с малко по-големи деца. Те са подходящи за настаняване на минимум 4 възр. или 4 възр. +2деца. Разпределението им включва две двойни стаи, разположени една над друга и свързани с вътрешна стълба. Нямат врата помежду си, но всяка стая има собствена баня с душ кабина и тоалетна. Терасите също са две – по една за всяка стая –обзаведени с пластмасови столове, маса и сушилник за дрехи.
Мезонет едно ниво

Мезонет едно ниво

В хотел „Лагуна парк” има общо 20 мезонета, разделени на два типа – мезонет едно и две нива. Разполагаме с общо 12 мезонета на едно ниво /5 от тях са с две бани, и останалите 7 са с едно сервизно помещение/ Всеки мезонет разполага със спалня и двойна стая с врата помежду им, с телевизор и климатик във всяка стая, 1 или 2 бани с душ кабина и тоалетна. В стаите с една баня стаята за децата е доста по-просторна, с голям балкон. Този тип стаи са чудесно решение за семейства с малко по-големи деца или за приятелски семейства, които искат да прекарат почивката си заедно. В един мезонет могат да се настанят спокойно минимум 4 възрастни или 4 възрастни +2 деца. В спалнята е поставено едно голямо, двойно легло. В двойната стая са сложени две отделни легла. Всяка стая е със собствен телевизор с кабелна телевизия. Терасата е достатъчно голяма и приятна за отдих за всички. Обзаведена е с пастмасови столове, маса и сушилник за дрехи. Резервирайте мезонет едно ниво за една весела почивка в хотел „Лагуна парк”.