Детски басейн с пиратски кораб

Детски басейн с пиратски кораб

Малките гости на аквапарк Aqua club Laguna определено ще се зарадват на новия детски басейн – пиратски кораб. Площта на басейна е 333 кв. м. Дълбок е 40 см.
Аквапарк
Аквапарк
Blackhole&Rafting Slide

Blackhole&Rafting Slide

Комбинацията между открита и закрита водна пързалка ще се хареса и на възрастни и на попораснали деца.
Аквапарк

Аквапарк Aqua club Laguna

 

Новият аквапарк на хотел „Лагуна“ ви очаква. Три басейна и водни атракциони са разположени между зелени поляни и дървета. Около тях са подредени шезлонги и чадъри. Всичко необходимо за вашия спокоен отдих или за разхлаждащи забавления със семейството и приятелите ви е налице.

 

Детски басейн с пиратски кораб дълбок 40 см, с 4 водни пързалки и 2 водни оръдия е на разположение на по-малките гости на хотел „Лагуна“.

 

Един атракционен басейн за възрастни, с площ 135 кв. м и дълбочина 1,20 м е мястото, в което финишират водните пързалки:

  • Blackhole&Rafting Slide

  • Multi Slide

  • Space Boat

Съоръженията са подходящи за деца и възрастни.

 

Основен басейн за възрастни игри и водна гимнастика е на разположение на тези гости на хотел „Лагуна“, които предпочитат спокойствието или искат да си починат от адреналиновите водни развлечения.

 

Аквапаркът е създаден специално за гостите на хотела и в него не се допускат външни лица. Така гарантираме спокойствието и пълноценната ви почивка и се съсредоточаваме в грижата за вас.

 

Заповядайте, очакваме ви! 

 

Multi Slide

Multi Slide

Огромна пързалка (стартова височина 7 м, дължина 20,69 м) с 4 улея ви дава възможност да се забавлявате заедно с повече приятели или с цялото си семейство.
Space Boat

Space Boat

Спускане с надуваема лодка за двама по червено-белите плетеници и извивки на Space Boat – това е страхотно изживяване за малки и големи. Съоръжението има открити и закрити участъци, стартовата му височина е 10,60 м, а дължината – 46,79 м.
Основен басейн за възрастни, игри и водна гимнастика

Основен басейн за възрастни, игри и водна гимнастика

Ако имате нужда да отдъхнете от водните пързалки и всички щури забавления, предлагани в аквапарк Aqua club Laguna и ви се иска просто да поплувате, това е вашият басейн.